AKTUELNO

Marković nije imao preteranu želju da se odbrani.

Zadrugari, ali i verni gledaoci "Zadruge 2" večeras će imati priliku da se prisete svih najzanimljivih događaja koji su obeležili nedelju na izmaku tokom večerašnje emisije "Gledanje snimaka".

Na narednom snimku zadrugari su mogli da vide razgovor Sanje Stanković i Ljube Pantović u kom je Sanja komentarisala Marka Markovića. Stankovićeva je navela da ne voli takve muškarce već "one bezobrazne".

Sledeća rečenica je bila: "Zato volim Matoru, zato što je mangup". Marko jeste lep i dobar dečko, ali mi se ne sviđa što se igra sa devojkama. On je muška šmizla i koketa. On je više njanjav, previše je dobar, nikad ovde nije izneo svoje mišljenje. On ćuti i kad neko proziva Staniju, a ovamo se kao muvaju. Ja sam rekla da je on dobar i lep, ali mora da ima svoj stav - navela je Sanja posle pogledanog klipa.

Foto: TvPink Printscreen

Svako će da vidi ono što njemu odgovara. Ja o sebi nikad ne pričam, neka pričaju drugi ljudi, ja volim da slušam komentare - rekao je Marko Marković.

Foto: TvPink Printscreen

On je zavrteo krug sa četiri, pet najlepših devojaka ovde. On je i te kako mačo muškarac, dovoljno se priča o njemu, a on ne priča niti vređa nikoga - izneo je svoje mišljenje Lepi Mića.
Nije ustao da odbrani Staniju kada ju je Mina napala, to očigledno znači da nije mačo muškarac - dobacila je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ako je on već prihvatio igru sa Stanijom, šta mu treba onda muvanje sa Minom. Treba samo u nju da gleda i da prave priču. Ako si već muškarčina, onda skoči za Staniju - složila se sa svojom devojkom Jovana Tomić Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim su se uključili i ostali zadrugari, pa dok su pojedini podržavali Markov stav, drugi su ga otvoreno osudili.

Stanija jedina trči za njim, a on flertuje sa svima - rekla je Aleksandra Subotić

Foto: TvPink Printscreen

On je navikao da devojke trče za njim, on je devojke menjao kao čarape, ja znam to njegovo društvo iz Podgorice - navela je Marijana Zonjić.

Zatim je nastala svađa između Miće i Matore, jer je pevač izjavio da je Marković za njega mačo muškarac, dok je Tomićeva tvrdila suprotno.

Očigledno nije za svakog isti taj pojam mačo mena. Ja sam za to da branim svoju devojku, ali ja ne umem da se napušavam sa devojkama - dao je svoj komentar Marko.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'