AKTUELNO

Ponovo kruže glasine o ljubavnom životu zvezde "Zadruge".

Dok su Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović donosili najtežu odluku u životu, a koja se ticala njihovog razvoda, modna blogerka Luna Đogani je rešila da sebe izuzme iz te priče i sebi da oduška u Dubajiju, u koji je otputovala pre nekoliko dana.

Đoganijeva je vrlo aktivna na društvenim mrežama, pa sa svojim fanovima na Instagram profilu svakodnevno podeli po nekoliko fotografija kojima pokazuje da je njena jedina preokupacija i briga kako će se zabaviti.

Foto: Printscreen Instagram

Pred sam polazak na ovaj put Luna je otkrila da na putovanje ne ide sama, već u društvu svog najboljeg prijatelja, Marka. Međutim, tokom njenog lajv uključenja mnogim pratiocima zapalo je za oko to što se Luna snimala u istom krevetu sa Markom, koji joj je, kako kaže prijatelj, u šta sada pojedini korisnici Instagrama sumnjaju.

Foto: Printscreen Instagram

Da li je reč, zaista, samo o bliskom prijateljstvu Lune i njenog saputnika ili postoji tedencija da će ono prerasti u nešto više ostaje da saznamo.

Pročitajte još: MOGLI SMO DA SE POMIRIMO, ALI... Kija otvorila SVE KARTE i otkrila šta je u poslednjem trenutku PRELOMILO da se RAZVEDE! (VIDEO)

Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'