AKTUELNO

Čolić otvorio karte o svom ljubavnom životu!

Tokom emisije "Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Lazara Čolića Zolu u "Šiša baru" kako bi porazgovarali o njegovom odnosu sa Miljanom Kulić.

Dva dana nemamo komunikaciju. Ovo je prvi put da sam ušao da prema njoj nemam napadački sta, nisam je provocirao, čak sam i legao pored nje. Ona hoće sve i odmah i da bude po njenom. On je pre neko jutro ušla u izolaciju i rekla: "Moram nešto da ti kažem, imala sam s*ks sa Darjanom, ne volim te više", a onda uveče umire za mnom. To mi je katastrofa, više me ne pogađa. Ja gledam sve to da mi je jadno i ne mogu da verujem na koje grane se devojka spušta. Zbog čega? Nisam išao protiv nje - govorio je Zola.
Čini mi se da provodiš više vremena sa Stefani, šta se tu dešava? - upitao je voditelj.
To mi je možda i jedna od najboljih cura koja je bila, što se tiče fizičkog izgleda. Ne bih voleo da provodim toliko vremene sa njom, jer znam sebe, a devojka je zauzeta - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l+ radiš ti nju? - pitao je Darko.
Ne znam, nije to baš tako sve. Čudno je sve to i prošli put kad sam bio bile su neke situacije i sad kao neki đavo da me tera da idem od jedne do druge. Večeras sam opet pričao sa njom pet sati. Ona je devojka zauzeta, znam kako bi se to gledalo. Kačavenda mi je danas rekla da joj se Stefani žalila jer joj je Uroš prilazio i da ga je Miljana poslala da pita da li se nešto dešava - pričao je Čolić.
Kako gledaš na situaciju između Aneli i Janjuša? - upitao je voditelj.
Bezveze ovo za Majčicu, ali opet nikome ne bi bilo prijatno da gleda kako mu neko tako masira devojku. Vidim da je Majčici krivo, ali Aneli to okreće u svoju korist i biće kao da je Janjuš nekoga masirao. Ja mislim da sa njene strane nije to ni blizu kao sa njegove. Ona mi je teška osoba za provaliti - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.