AKTUELNO

Neke stvari će se u večerašnjoj epizodi emisije ''Ja imam telanat''.

Stručni žiri najgledanije šou "Ja imam talenat" susrešće se sa neviđenim mladim učesnicima, koji će publiku i žiri ostaviti bez daha. Međutim, kao i u svakoj epizodi  pojaviće se i takmičari koji nisu mnogo talentovani, ali će na sve načine pokušati da ubede žiri kako bi prošli u sledeći krug.

Foto: Pink.rs

U početku, ljudi koji nisu talentovani, a došli su da se takmiče, bili su smešni publici, sve dok u studiju atmofera nije postala ozbiljnija. Stručnom žiriju ni malo nije bilo smešno njihovo izvođenje, već su iziritirani pojedinim nastupom pritisli crvene tastere i tako ih eliminisali iz daljeg takmičenja.

Foto: Printscreen

Rasta je već u jednoj emisiji naglasio da on nije došao da se šali,  već da radi ozbiljne stvari i ni malo mu se ne dopadaju takmičari,  koji su na Pinkovu scenu došli bez jasnog cilja i talenta.

Ipak, došlo je i do nesuglasica! Naime,  Ana Nikolić se nije složila sa ostalim članovima žirija, pa se na neko vreme distancirala od njih. Povod je bio da pomogne i da šansu jednom takmičaru kojeg je želela da progura u sledeći krug. Međutim, to joj nije uspelo jer je ostali nisu pordržali.

Foto: Printscreen

- Distancirala sam se, da. Jer ja bih mu dala šansu - rekla je Ana.

Sa druge strane, nekom muzičaru Rasta je poručio da treba da ide često na tonske probe.

- Tebi treba tonska proba od jedno 20 godina da bi naučio da pevaš - rekao je reper.

Foto: Printscreen

Međutim, bilo je i dosta takmičara koji su oduševili Rastu, Danicu, Anu i Žiku. Pored sjajnog harmonikaša, publika će uživati i u plesnim grupama, ali i mnogim drugim takmičarima koji su pokazali svoj talenat.

Foto: YouTube screenshot

Ne propustite novu epizodu najgledanijeg šou programa ''Ja imam talentart' koji se emituje  večeras u 21 čas na televiziji Pink. Bidite uz ružičastu televiziju i portal Pink.rs i saznajte sve detalje ovog takmičenja.

Autor: B. Radonić

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Žika Todorović

'