AKTUELNO

Članica žirija emisije "Ja imam talenat" donela je važnu životnu odluku.

Polako, ali sigurno bliži se dan kada će pop zvezda Ana Nikolić na svet doneti svoje prvo dete, što u njoj budi neopisivu sreću, ali i strah od samog porođaja.

Foto: E-Stock Katarina Cvijović

Ona želi da bude svesna tokom ovog čina, pa je nakon razgovora sa svojim lekarom donela odluku da dete rodi carskim rezom uz epiduralnu anesteziju, na šta se u poslednje vreme trudnice sve češće odlučuju.

Foto: E-Stock Katarina Cvijović

Ana se baš plaši porođaja. Kad god ode na kontrolu, ona sa svojim ginekologom razgovara o tome kako bi najbolje bilo da beba dođe na svet. Na početku trudnoće želela je da se porodi prirodnim putem, ali na nedavnoj kontroli u dogovoru s lekarom odlučila je da to, ipak, bude carski rez. Doktor ju je saslušao i predložio carski rez uz epidural, metod koji je poslednjih godina sve popularniji - otkrio je izvor blizak Ani i dodao da ju je suprug Stefan Đurić Rasta u potpunosti podržao prilikom donošenja ove odluke.

Foto: E-Stock Katarina Cvijović

- Njemu je najvažnije da Ana i beba budu dobro i da porođaj prođe u najboljem redu. Reper sa svojom suprugom redovno odlazi na preglede i njemu je u redu da beba dođe na svet carskim rezom pomoću epiduralne anestezije. Još se nisu dogovorili da li će i on prisustvovati tom činu, ali mu je drago što će Ana sve vreme biti svesna - rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Ja imam talenat

#Porođaj

#Reper

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'