AKTUELNO

Nasmejao sve u studiju!

Bora Santana i Gordana Džehverović su bili gosti u emisiji "Zadruga - narod pita", a novinar i voditelj Darko Tanasijević je sa njima pričao o svemu onome što se dešavalo nakon rijalitija "Zadruga".

Foto: Printscreen Youtube

Ono što je definitivno obeležio prethodnih nekoliko nedelja Borin odnos sa majkama bivših zadrugarki Mine Vrbaški i Sare Reljić.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Stefan Filipović

Foto: RTV Pink

Budući da je ovaj šoumen napravio klasifikaciju i Mininu mamu Indiru nazvao "kevom", a Sarinu mamu "tetom", ovom prilikom je razjasnio šta je mislio pod time.

Keva i tetka nema tu mnogo razlike. Keva i tetka su dve rođene sestre, nema mnogo razlike u godinama. Ja sam malopre rekao teta Indira. Za Mininu mamu sam rekao da je gospođa. Ja imam poštovanje prema njoj, kad je već žena napravila gard između mene i nje, ja ne želim da njoj bude neprijatno. Prava ljabav godine ne broji. Ružno je reći da me je gospoođa ispljuvala, ali birala je reči. Ja nisam odlepio za njom, pa da moram da budem sa njom po svaku cenu. Da je žena htela da bude sa mnom, ja bih bio, ali ne medijski. U tom trenutku, ona nije napravila tu priču i ja je zovem teta Indira. Ona je rekla: "Nemoj da me zoveš keva, tako me zovu samo moja deca" i ja zato nju zovem teta, a Mininu mamu keva. Sada pozdravljam teta Indru i gospođu Ivanu - poručio je Bora.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: RAZOČARALA GA JE! Posle komentara Sarine mame o Bori, oglasio se i on: MNOGO JE RUŽNO TO ŠTO JE REKLA! (VIDEO)

Ovo je izazvalo veliki smeh u studiju, ali je ovo bila veoma ozbiljna tema za Santanu. Osim toga, Bora se osvrnuo i na vreme kada je otišao u klub "prodavačica ljubavi". U narednom video-snimku možete pogledati šta je o tome rekao.

D. B.

#Bora Santana

#Indira Reljić

#Ivana Vrbaški

#Zadruga - Narod pita

'