AKTUELNO

Ovo je šokiralo sve u studiju.

Bivši zadrugari, Zorana Stefanov i Bora Santana, večeras su gosti u novom izdanju emisije "Zadruga - Narod pita". Emisiju je vodio novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević koji je zajedno sa njih dvoje pričao o dešavanjima nakon izlaska iz rijaltija "Zadruga".

Foto: Printscreen Youtube

Gledaoci su takođe imali priliku da se jave i upute poneku pohvalu i kritiku na račun bivših zadrugara. U jednom trenutku, kada je bilo reči o Borinim bivšim devojkama, Zorana je otkrila da je Santana nevin i da nije imao konkretan se*s.

Bora je nevin... Meni, Luni, Andrijani, kao drugaricama se poverio da nikada nije došlo do tog kraja - otkrila je Zorana.

Foto: Printscreen Youtube

Nikada nije dolazilo do tog završnog čina, to je uvek devojkama bilo čudno - objasnio je Bora i dodao: Nisam cvećka, ali sam nevin.

Iako se Bora uvek prikazivao kao pravi šmeker i pričao da ima dosta ljubavnog iskustva, čini se da je on zapravo veliki stidljivko, a Borino priznanje da je nevin je izazvolo veliki šok.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: BORA IMAO S*KS SA MININOM MAMOM?! Procurile prepiske koje DOKAZUJU SVE, a onda je PALO PRIZNANJE! (FOTO)

Bora je takođe potvrdio reči Pinkove zvezde, a Zorana je do detalja objasnila kada joj se ovaj zadrugar poverio o svemu ovome. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

'