AKTUELNO

Odmor joj se pretvorio u pakao!

Pevačica Jadranka Barjaktarević letnje dane provodi na moru gde puni baterije za sve ono što je čeka od jeseni kada je njena karijera u pitanju, međutim odmor poznate pevačice pretvorio se u pravu dramu.

Foto: Pink.rs

Nepoznata lica su pevačici otuđili dokumenta i novac koji je ponela na plažu zbog čega je Jadranka, kako pišu beogradski mediji, potpuno poludela jer nije mogla da veruje šta se dešava.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je na plažu tog dana došla sama i da niko nije imao da joj čuva dokumenta, ona je torbu ostavila na plaži i otišla da se okupa u moru. Nakon što se vratila, poručila je piće, a tek kada je trebalo da plati primetila je da joj nema novca i dokumenata.

Foto: Printscreen Youtube

Jadranka je u tom trenutku, vidno potresena uzela mobilni telefon, koji joj je bio u drugoj torbici i pozvala, verovatno nekog prijatelja kojem se požalila da su joj ukrali novčanik, novac, ali i lična dokumenta koja su bila u njemu. Plakala je i vikala da ne može da veruje šta joj se desilo. Bila je užasno besna, a konobar koji se tu zatekao je tešio i govorio joj da će pozvati policiju. Kada je pitao koliko novca su joj uzeli, ona je rekla da je u novčaniku imala oko 2.000 evra - priča izvor blizak pevačici.

PROČITAJTE: SADA JE U SREĆNOM BRAKU SA FILIPOM I ČEKAJU BEBU, a kada vidite kako izgleda prvi dečko Aleksandre Prijović zbog kog je pobegla od kuće, ostaćete u šoku! (FOTO)

Pink.rs

#Jadranka Barjaktarović

'