AKTUELNO

Jedan od najpopularnijih pop izvođača na ovim prostorima ponovo je oduševio publiku u srpskoj prestonici.

Pop pevač Željko Joksimović po drugi put zaredom oduševio je beogradsku publiku - on je u dupke punoj velikoj sali Doma sindikata održao novogodišnji koncert "Dva sveta" koji će svi oni koji su imali tu sreću da na vreme nabave ulaznice pamtiti još dugo.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Željko je večeras izveo brojne džez i swing obrade pesama kao što su "Suada", "Neko te ima noćas", "Oko moje sanjivo", "Vlajna", "Ne kuni me, ne ruži me majko", a osim ovih pesama, Željkovi fanovi čuli su i njegove hitove poput pesama "Habanera", "Ljubavi", "Mišel", "Nije ljubav stvar".

Drago mi je što smo večeras baš na mestu gde se stvarala muzika 70-ih godina prošlog veka, i gde sam 1995. godine osvojio prvu nagradu publike na Beogradskom proleću. Lepe me emocije vežu za ovaj prostor, o kom smo razmišljali čim smo krenuli da razmišljamo o projektu Dva sveta - izjavio je Željko na bini.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Pevača su iz prvih redova bodrile brojne javne ličnosti, ali i članovi porodice - veliku pažnju privukla je njegova supruga, voditeljka TV Pink Jovana Joksimović, ćerka Mina Joksimović, kao i kantautorka Aleksandra Kovač.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Kovač

#Jovana Joksimović

#Mina Joksimović

#koncert

#Željko Joksimović

'