AKTUELNO

Srpski pop pevač oduševio je publiku na koncertu u Atini.

Na zajedničkom koncertu u Atini, srpski pevač Željko Joksimović i njegov kolega iz Grčke Antonis Remos izveli su najveće hitove i zajedno otpevali nekoliko pesama.

Foto: Printscreen

Publika je tokom čitavog koncerta sjajno reagovala na sve njihove pesme, a najveće oduševljenje publike nastupilo je kada su otpevali baladu "Olovni vojnik", a potom i "Đurđevdan" koji je podigao publiku na noge.

Foto: Printscreen

Pored grčke publike, na Atinskom muzičkom festivalu pojavio se i veliki broj Srba, ali i svih drugih koji vole muziku i pesme našeg pop pevača.

Presrećan sam i jako ponosan na ovaj koncert. Bilo je predivno, i zahvalan sam na velikom broju naših ljudi koji su došli da me slušaju. Remos i ja smo prijatelji dugi niz godina, i volim kada radimo zajedno. Izveli smo miks pesama i iz Balkan Bazara i publika je bila oduševljena - rekao je Joksimović.

Foto: Printscreen

Domaćin večeri, Antonis Remos, zahvalio se Željku na koncertu za pamćenje.

- Moje i Željkovo prijateljstvo je dugo više od decenije. Beskrajno ga cenim kao muzičara i prijatelja i mnogo sam srećan ako sam ovim koncertom i gostoprimstvom mogao da mu uzvratim makar deo onoga što je on meni pružio kao saradnik i prijatelj - istakao je grčki muzičar.

Pink.rs

#Atina

#koncert

#pevač

#Željko Joksimović

'