AKTUELNO

Strahujem za svoj život, Čabarkapa je na sve spreman - kaže za Pink.rs Aleksandra nakon napada.

Aleksandra Subotić završila je sinoć u Urgentnom centru zbog telesnih povreda koje joj je, prema njenim tvrdnjama, naneo Aleksandar Čabarkapa. Ona je nakon nekoliko sati provedenih u Urgentnom centru i obavljenih potrebnih pregleda, iz ove ustanove izašla sa kragnom oko vrata.

Foto: Printscreen Instagram

Aleksandra je slučaj prijavila policiji, a kako kaže, napad se dogodio sinoć kada je izašla iz prodavnice. On se prema njenim rečima stvorio u automobilu sa drugom i uvukao je unutra, a onda joj naneo telesne povrede u uputio brutalne pretnje.

- Krenula sam u prodavnicu sa drugaricom i njenim detetom. On se stvorio u automobilu sa svojim drugom tu kod radnje. Ja sam držala za ruku to dete, on je mene tu napao. Svukao mi je majicu, bile su mi gole grudi, njegov drug je sve to gledao. Osećala sam se poniženo kao niko, vukao me je u kola. Pljunuo me je u lice, lupio šamar. Vređao me je, pretio mi, rekao je da će otvoriti usta, da sam ja k*rva i da se prodajem za pare - rekla je Aleksandra za Pink.rs i dodala da je od Čabarkape dobila stravične pretnje smrću.

Foto: Privatna arhiva

- Pretio mi je da će mi prosuti mozak ako ga prijavim policiji. Rekao mi je da ću da dobijem metak u čelo i da će mi polomiti i ruke i noge i da od mene napravi invalida. Ja sam sve prijavila policiji. Tražili su ga, ali nisu mogli da ga nađu kod kuće - kaže Subotićeva i dodaje da se ni ispred svoje kuće više ne oseća bezbedno, te da strahuje za svoj život.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

- Ja njega ne želim u svom životu i u životu svog deteta. Jedan jedini muškarac u mom životu je David i on je sam i rekao da će priznati moje dete. Nikakav Aleksandar Čabarkapa mi ne treba u mom životu. Njegove priče su gluposti. Proganja me, pojavljuje se na svim mestima na kojima sam ja. S obzirom na to da je počeo da mi preti metkom u čelo, a ja znam čime on raspolaže ja se ni najmanje ne osećam bezbedno ni ispred svoje kuće. Strahujem za svoju bezbednost, za svoj život. Ne osećam se dobro ni psihički, ni fizički, uplašena sam. Njegove pretnje nisu bezazlene. Plašim se da može i da me siluje, on je na sve spreman - rekla je za naš portal Aleksandra Subotić.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. K.

#Aleksandar Čabarkapa

#Aleksandra Subotić

'