AKTUELNO

Ovo je sve šokiralo.

Žurka koju je specijalno za sve ukućane organizovao Veliki šef oraspoložila ih je sve, a Branislav Radonić Brendon je čak pokušao da se približi Staniji Dobrojević.

Kako je zbog toga Vladimir Tomović morao da mu skrene pažnju, jedan od gledalaca imao je potrebu da ga upita da prokomentiše njegovo gostovanje na radiju ,,Amnezija" očekujući provokacije od strane njega. Međutim, Brendon je otvoreno i pred svima sve ukućane oduševio izlaganjem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Možda sam ja ovde jedini učesnik koji se njega ne plaši. Nemam problem ovde, ni da me vređaju ni da izmišljaju priče. Danas sam bio mamuran, ali već posmatram ljude i puštam ih. Ja mislim da se Vladimir ne ponaša muški, to je privilegija za dame. Ali, njegova priča me ne ugrožava, s tim što se ironično ubacuje, ne uspeva da me iziritira. Znam ga jako dobro i mogu da predvidim njegovo ponašanje u naredne tri nedelje. Vladimir će se distancirati od većine zadrugara, biće sve neraspoloženiji i ta veza će biti u kolapsu i postaće negativan. Neće biti teško da ga isprovociraju. Kroz mesec dana Vladin momenat će biti da će nekog fizički nabosti. Njega nije teško isprovocirati, to je moja procena - rekao je Brendon.
To je bio stari Vladimir, a prisustvovao si situacijama gde sam te ja branio. U dubini duše nisi loš momak, ne znam što se kačiš na mene. Cilj mi je da pobedim, a moja pobeda nisu ni pare ni auta nego da opstanem sa Stanijom u vezi - rekao je Vladimir.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna Đogani se slušajući Vladimira podsetila ljubavne idile koju je imala sa Slobodanom Radanovićem, pa je imala potrebu da prokomentariše ovo.

Sve me ovo podseća na nešto. Zajedno ćemo odneti nagradu, volećemo se, bla, bla bla - rekla je Luna.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Branislav Radonić Brendon

#Vladimir Tomović

'