AKTUELNO

Otvoreno pokazala ljubav prema svom suprugu.

Voditeljka Rada Radenović gledaocima TV Pink svake srede priredi zanimljivo veče dovodeći goste sa javne scene koji bez dlake na jeziku pričaju o svojim poslovnim podvizima i privtnom životu.

Foto: TvPinkPrintscreen/Clip.rs

Naime, Rada u svakom izdanju svoje emisije ugosti po neku zvezdu sa domaće estrade, a ovog puta je to jedna od najboljih srpskih pevačica Goca Tržan.

Posle jednog neuspelog braka, Goca je želela da da sebi novu šansu i uplovi u novi sa Rašom Novakovićem, iako se u prvi mah ustezala zbog toga što je on mnogo mlađi od nje.

Foto: TvPinkPrintscreen/Clip.rs

Pročitajte još: SAZNAJEMO: Nataši Bekvalac PRETIO drug Luke Lazukića, reagovala policija! (FOTO)

Goca vredno radi na svojoj karijeri i objavila je novu pesmu "Folija" što je ujedno bio i povod njenog gostovanja. Pevačica je sa osmehom na licu prenela svoje utiske sa snimanja i tom prilikom javno poručila svom suprugu Raši da ga voli.

Boško Jakovljević je partner u mom spotu. Zapravo ja sam njega zvala jer on radi mušku modu. Ja sam njemu rekla :"Boki, treba mi neko ko ume lepo da se slika, muškarac je muškarac i nije klinac''. Dovoljno mi je što imam klinca u kući, ne moram da ga imam i u spotu. Šalim se, volim te Radomire - poručila je Goca svom suprugu sa osmehom na licu.

Foto: TvPinkPrintscreen/Clip.rs

D. B.

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković

'