AKTUELNO

Rešila je da se svom suprugu zahvali za deceniju ljubavi.

Tridesetpetogodišnju Beograđanku Silvija Nedeljković domaća javnost imala je priliku da upozna pre tačno dvanaest godina, kada se pojavila na sceni jednog muzičkog takmičenja na TV Pink. Svojim drugačijim stilom i muzičkim uskusom pridobila je naklonost publike, koja ju je dovela do visokog trećeg mesta. Usledili su hitovi, čak i voditeljski angažman, a posle izvesnog vremena Silvija se u potpunosti povukla iz javnog života i na određeno vreme napustila Srbiju.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica se udala za Sašu Stamenkovića, nekadašnjeg golmana Crvene zvezde, sa kojim se i ostvarila u ulozi majke.

Foto: Facebook Printscreen

Muzikom se, po svemu sudeći, aktivno više neće baviti - nedavno je zajedno sa suprugom pokrenula privatni biznis i u beogradskom naselju Voždovac otvorila dečiju igraonicu, ispred koje ju je letos usnimila ekipa "Paparaco lova".

Silvija je, inače, nedavno obeležila deset godina braka sa Sašom, kojeg je rešila da iznenadi i romantičnim gestom zahvali mu se za sve godine ljubavi. Posle dužeg vremena uzela je mikrofon u ruke i posvetila mu romantičnu baladu Tereze Kesovije "Moja poslednja i prva ljubavi".

- Da zaokružimo našu bajku koja traje deset godina! Hvala ti za sve, ljubavi... Evo jednog delića posvete... Hvala još jednom svima i hvala mom Saši što me voli sve ove godine - poručila je Silvija.

Pink.rs

#Silvija Nedeljković

#pevačica

'