AKTUELNO

Nije imala problem da odgovori na ovo.

Atraktivna bivša učesnica Zadruge, Ana Korać, došla je u emisiju ,,Zadruga - Narod pita" zajedno sa svojim malim psom Hugom koji je oduševio publiku i sve gledaoce kraj malih ekrana.

Kako je poznata kao najbolja drugarica pobednice najgledanijeg rijalitija u regionu, Kristine Kockar, mnogi su bili ubeđeni da ona gaji negativne emocije prema njenoj oštroj suparnici Luni Đogani, sa kojom ju je suprug Slobodan Radanović prevario pred milionima ljudi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako se i jedna gledateljka uključila u program, želela je da čuje Anino mišljenje o Luni. Koraćeva nije imala problem da odgovori, pa je jasno pokazala kakav je njen stav po pitanju ove dve najaktuelnije zadrugarke.

Ja sam pokazala kakav sam prijatelj bila Kiji u Zadruzi i nema potrebe za komentarima o tome da li se podržavamo i tako dalje. Što se tiče Lune, mislim da je ona shvatila da to nije ono što je ona mislila da jeste. Ja joj želim sve najbolje i da se oporavi od svega i da počne novi život. Treba svako da dobije novu priliku i šansu, ne razumem zašto svi na Lunu. Ja se ne vodim time da ako sam za Kiju budem protiv Lune, ona zaslužuje sve najbolje - rekla je Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li se i vi slažete sa njenim mišljenjem? Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Ana Korać

'