AKTUELNO

Nije imala problem da ispriča ovo.

Bivša učesnica Zadruge 2 Nadežda Biljić kao specijalni gost u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" otkriva večeras sve što su gledaoci kraj malih ekrana želeli da čuju.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je u razgovoru sa njom morao da sazna zbog čega Nadežda nikada nije kontaktirala svoju suparnicu Suzanu Perović koja je uplovila u vezu sa Mikijem Đuričićem nekoliko meseci nakon što je pevačica na njen odnos sa njim stavila tačku.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam dosta obaveza i nekih zdravstvenih problema imala, pa sam time okupirana. Ako želi, ona može uvek da me pozove. Ako se stvarno pomirila sa Mikijem, ja je ne bih zvala, jer ne želim da joj pravim problem. Ja sam prošla to što je ona prošla, nažalost. Ja se nadam da se njima to više nikad neće ponoviti. Ja im sve najbolje želim, ne želim da je okrenem, jer ne znam ni da l' je sa njim. Ne želim da smetam. Njoj se isto svašta izdešavalo. Ukoliko bude imala potrebu, može slobodno da me pozove. Ja sam zakopala sve ratne sekire i ružne reči koje smo uputile jedna drugoj. Inače, postala sam ambasador jedne organizacije koja se bavi borbom protiv fizičkog nasilja i pomaže ženama kojima je potrebna pomoć, garderoba, novac - rekla je Nadežda.

K.Ristić

#Nadežda Biljić

'