AKTUELNO

Posle njegove izjave morala je da reaguje.

Ljiljana Jevremović, bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe, sa kojom pevač čak ima i vanbračnu ćerku Iru, dokazaala je na na sudu, uz pomoć DNK testa, da je ona zaista pevačeva ćerka, ali Kojić to nije želeo da prihvati.

Foto: TvPink Printscreen

On je nedavno izjavio da bi trebalo uraditi DNK testiranje i proveriti da li je Ira ustvari dete pokojnog pevača Rođe Raičevića, čime je Ljiljana bila užasnuta.

To je jedna u nizu monstruoznih izjava i postupaka Dragana Kojića Kebe u poslednjih deset godina. Kako sam porodicu svog pokojnog saradnika Rođe poznavala i ostala sa njima u kontaktu dugo posle njegove smrti, bilo mi je vrlo neprijatno kada je to prodrlo u javnost. Takođe, mog saradnika, tvorca najvećih hitova na Balkanu, kompozitora Pericu Zdravkovića, zamolila sam da se izvini supruzi u moje ime, i neko vreme sam čak i izbegavala saradnju. Keba se ovom kompozitoru pre pet šest godina izvinio pred svojom suprugom - kaže Kebina bivša.

Ona dodaje da je pevač ne zanima, kao ni njenu ćerku, i da više nema želju da njeno dete ikada upozna oca.

Taman smo se Ira i ja smirile i zaista nas ne zanima Keba više ni živ ni mrtav... On za nas ne postoji, postoji samo smešna obaveza njegove bogate i izabrane porodice sa smešnom cifrom koja mom detetu ne može da obezbedi ni deseti deo standarda kakav ima njen otac - navodi Ljiljana.

PROČITAJTE JOŠ: INTIMNE DELOVE SAKRIO ŠEŠIROM: Marko i Marija Bulat ponovo šokiraju! (FOTO)

Pink.rs

#Dragan Kojić Keba

'