AKTUELNO

Morala hitno da reaguje!

Ermina Pašović u ponedeljak je gostovala u emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević, gde je iznela šokante dokaze o povezanosti Sandre Rešić i Matee Car. Ona je nakon toga imala priliku da uđe u "Elitu" i suoči se sa Markom Đedovićem i Jovanom Tomić Matorom i otkrije im kakve dokaze je sve iznela u javnost.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN/PINK.RS/D. TANASIJEVIĆ/PINK.RS/N.ŽUGIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Kako su komentari bilii različiti, Ermina je odlučila da se povodom toga oglasi putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, ali i da odgovri na prozivku Marije Kulić, koju joj je juče javno uputila.

Dve stvari još i završavam. Prvo, ja ne štitim nikoga, ni Tamaru kao što sad polemišu, rekla sam: "Vi što imate sa Tamarom rešavajte sa njom, ja sam došla da zastupam sebe i da otkrijem istinu za Mateu". Ja, a ni Tamata nismo znale za to pre "Elite" tek kad se javno saznalo. Kao što imaju prepiske između Rešićke i Matee gde se to potvrđuje. Druge teme za njih i Tamaru - nek oni rešavaju što su ih započeli. Drugo, Marija Kulić ima pravo da iznosi šta hoće, ja se držim tog da sam joj bila najbolje čovek sa najboljom dušom koji je ikad ušao u rijaliti, dok sam Željku slala paketiće, što sam od srca uradiča, a pošto je Željku 27.07 rođendan želim mu od srca sve najbolje, to dete je jedan prepametan dečak i želim mu sve najbolje u životu, puno uspeha, zdravlja i sreće - poručila je putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A. N.