AKTUELNO

Fotografija govori više od hiljadu reči.

Luna Đogani je u najgledanijem rijalitiju u regionu, "Zadruzi", uplovila u ljubavnu romansu sa Slobom Radanovićem uprkos činjenici što je on oženjen muškarac. Njihova veza je trajala svega osam meseci, a nakon izlaska iz Bele kuće oboje su definitivno odlučili da stave tačku na sve ono što je bilo i započnu novi život.

Foto: TvPink Printscreen

Od trenutka kada su Đoganijeva i Marko Miljković vodili intiman razgovor na jednoj od poslednjih žurki u Beloj kući, spekuliše se da između njih dvoje postoje simpatije.

Foto: RTV Pink

Njih dvoje su se posle izlaska našli u zajedničkom društvu kada je ona otvarala butik i kad je gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde je Luna izjavila šta ceni kod Marka. Takođe, tada je u studiju gostovao i blogerkin otac Gagi Đogani, koji je želeo da obeleži ovaj trenutak, pa se slikao sa njima i fotografiju podelio na svom Instagram nalogu.

Pročitajte još: SJAŠI SA MOG DETETA! Braća Đogani zaratili zbog Lune, nakon Đoletovih prozivki Gagi mu uputio BRUTALNU PORUKU!

Blogerka je otkrila i da se privatno čuje sa bivšim zadrugarom, a da li u njihovoj prepisci postoje i romantične poruke ili se sve zasniva na drugarstvu, kao i kako će Sloba shvatiti ovu sliku, ostaje da saznamo. Ono što je sigurno jeste da su se oni odlično zabavili, a o tome govori i osmeh na njihovim licima.

Foto: Pink.rs

D. B.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'