AKTUELNO

Ovaj selfi govori više od hiljadu reči.

Prošlog vikenda je Bojan Savić, mladi pevač i nova zvezda na domaćem estradnom nebu, napravio žurku za pamcenje u Požarevcu. U tamošnjem poznatom klubu je nastupio u društvu atraktivne kolegenice Tamare Milutinović,a posetioci kluba ce svakako pamtiti ovaj nastup po sjajnoj atmosferi.

Foto: Printscreen Youtube

I dok je Tamara uveseljavala prisutne svojim hitom "Hajde da zažmurimo", Bojan je pevao svoju novu pesmu "Raspad sistema" koja postaje sve slušanija. A ako uzmemo u obzir da pesmu potpisuju hitmejker Damir Handanovi i žena koja je napisala najveći broj hitova na ovim prostorima, Marina Tucaković, uspeh se i očekivao.

Bojan ce nastaviti sa nastupima širom regiona jer smatra da je najbolja promocija pesme zapravo kada se izvodi uživo pred publikom. Ovaj nastup u Pozarevcu nije mogao da prodje bez selfija, a ova slika nam govori da je provod bio odličan!

Foto: Promo

Za ovog momka ćete još čuti, jer nakog dragocenog iskustva koje donose visšgodišnji nastupi po klubovima, on je potpuno spreman da zablista i osvoji srca publike.

Pink.rs

#Pesma

#koncert

'