AKTUELNO

Ovo su svi čekali!

Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar obeležili su prvu sezonu rijalitija Zadruga. Pevač je svoju suprugu prevario sa blogerkom Lunom Đogani, sa kojom je imao višemesečnu romansu pred milionskim auditorijumom, a Kija je zbog toga odlučila da se od njega razvede.

Foto: RTV Pink

Međutim, u jednom trenutku delovalo je kao da će se njih dvoje ipak pomiriti i pokušati da spasu svoj brak, ali na kraju do toga nije došlo, a Kija je odmah po izlasku iz rijalitija potpisala papire za razvod. Ono što se čekalo jeste da to učini Radanović, ali kako se danima to razvlačilo, svi su mislili da on želi ipak da se pomire. Međutim, kako je pevač sam objasnio, on je želeo da porazgovara sa Kijom pre nego što potpiše papire a to se danas i desilo.

Foto: RTV Pink

Naime, Vićentije Darijević, Kijin advokat, objavio je danas na svom Fejsbuk profilu zajedničku fotografiju sa ovim bivšim zadrugarima uz kratak opis.

Tampon zona - napisao je on.

Da li je ovo znak da su se Kija i Sloba rastali ili ne, videćemo, a vi ostanite uz portal Pink.rs koji će vam prvi doneti najnovije informacije o paru o kom priča cela Srbija a i šire.

Autor: N. Vujčić/ D. T.

#Rijaliti Zadruga

'