AKTUELNO

Svi su ovo čekali!

Pevačica Rada Manojlović i njen kolega, Haris Berković, već duže vreme su u stabilnoj emotivnoj vezi, a kao što je to i običaj, mnoge zanima kada će ovo dvoje golupčića stati na ludi kamen i ozvaničiti svoju romansu.

Foto: Printscreen Youtube

Njih dvoje su ponekad izbegavali odgovor na ovu temu, nekad pričali da će to uskoro učiniti, ali se to još nije desilo. Sada je, čini se, Rada stavila tačku na sva nagađanja. Naime, gostujući u emisiji "Magazin In", Sanja Marinković je upitala Radu kada će se zaista udati za Harisa, a ona je na to dala iskren odgovor:

Neću tako brzo. Nisam još spremna za to. Ja živim sa njim već dve godine, šta bi značilo to venčanje, samo dodatni trošak. Bilo bi lepo, ja bih volela, ali to bi bilo nešto intimno, tako smo se dogovorili. Zbog nekih naših razlika, Harisovih i mojih, ne bismo svakog zvali, jer znaju da žacnu i onda to nećemo - rekla je Rada.

Foto: TvPink Printscreen

Očigledno je da pevačica ima u planu udaju, a da li će se ona desiti pre ili kasnije i ko će se naći na spisku zvanica, ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Haris Berković

#Magazin In

#Radmila Rada Manojlović

'