AKTUELNO

Ostvarila svoj san.

Bivša zadrugarka i modna blogerka Luna Đogani, ostvarila je svoj san i danas u Beogradu otvorila butik u kojem će prodavati stvari iz svoje modne linije. Ona je u toku svog boravka u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" pravila i skice modela koje planira da plasira.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

U razgovoru za portal Pink.rs Đoganijeva je istakla kako je neke svoje modele koje je kreirala u Beloj kući već plasirala, da se oseća presrećno i ispunjeno jer je napokon ostvarila svoj san. Na otvaranju butika pored Lunine porodice, pojavili su se i bivši zadrugari, ali i mnogobrojni njeni obožavaoci.

Vole me svi večeras ovde, toliko ljubavi su mi svi pružili. Da nije njih, sigurno ne bih ovde bila - rekla je Luna.

Foto: Pink.rs

Njen nekadašnji emotivni partner Slobodan Radanović sa kojim je bila u ljubavnoj romasni u rijaliti programu "Zadruga" dobio je poziv od Lune Đogani da uveliča njeno slavlje, ali se nije pojavio na otvaranju Luninog butika.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba večeras nastupa. Ne znam da li je zbog toga sprečen. Pozvan je, ne zanima me razlog zbog kojeg nije došao. Ja sam ga ispoštovala - izjavila je Đoganijeva za portal Pink.rs

Foto: Pink.rs

Mi smo Lunu pitali i da li je možda u kontaktu sa Slobinim roditeljima, Draginjom i Dušanom Radanovićem, s obzirom na to da je u toku svog borakva u "Zadruzi" od strane pevačeve porodice dobijala veliku podršku. Takođe, Luna je često i hvalila Slobine roditelje tokom života u "Zadruzi", govoreći kako smatra da bi mogla sa njima kvalitetno da provodi vreme.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ne! Ne čujemo se! Čuli smo se samo jednom nakon rijalitija i to je to! - kratko je izjavila Luna za najbrži portal u Srbiji.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'