AKTUELNO

Njen prijatelj je ustreljen na njene oči.

Tamara Đurić sinoć je gostovala u emisiji "Amidži šou", gde je pričala o tome zašto je nema u medijima u poslednjih nekoliko meseci.

Ognjen nije mogao da ne spomene nemili događaj kada je pre nekoliko meseci ispred Tamare ubijen njen najbolji prijatelj Luka Radulović.

Foto: TvPink Printscreen

- Taj nemili događaj se desio blizu mene i ja sam tu već ušla u rubriku "Hronika". Moj najbolji prijatelj je stradao blizu mene, bilo je tu još mnogo javnih ličnosti, ali dobro. Meni nije teško da nosim taj krst kada je moj najbolji prijatelj. Da sam mogla, ja bih pomogla policiji, ali, nažalost, moje oči nisu bile uprte u to - rekla je Tamara.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE OČEKIVAO NJEN KOMENTAR: Džala otvoreno priznao koja ga javna ličnost privlači, a onda mu se u emisiji JAVILA ŽENA! (FOTO)

Foto: Andrej Nihil

Podsetimo, Radulović je bio na privatnoj žurci u jednoj kafani, najverovatnije je radio kao obezbeđenje i stajao je za šankom kada je u lokal ušao ubica, prišao mu i upucao ga. Ubica je nakon toga izašao iz kafane i, najverovatnije kolima, u kojima su ga čekali pomagači, pobegao sa mesta događaja.

Autor: N. Vujčić

#Tamara Đurić

'