AKTUELNO

Ekipa portala Pink.rs došla je do fotografije na kojoj su Tamara i njen izabranik.

Nakon glasina da je nekadašnja učesnica rijalitija ''Farma'' Tamara Đurić u vezi sa Manuelom Stojanovićem, portal Pink.rs došao je do istine o njenom ljubavnom životu! Naime, kako smo saznali, Đurićeva uživa u ljubavi sa izvesnim Gracijanom koji živi i radi  u Italiji!

PROČITAJTE JOŠ: NAJBOLJA DRUGARICA UČESNICE ZADRUGE OTKRIVA: Ona je devojka s tarifom, a nekada je bila sa mojim bratom

Foto: Printscreen Instagram

- Tamarin dečko se zove Gracijano. On živi u Italiji, tamo slika ikone, a Tamara i on su zajedno više od godinu dana. Veoma su zaljubljeni, a koriste svaki slobodan trenutak da se vide i uživaju u svojoj ljubavi. Manuel je Tamari samo drag prijatelj, i ništa više od toga - otkriva naš dobro obavešteni izvor.

Ekipa portala Pink.rs došla je do fotografije na kojoj su Tamara i njen izabranik, a kako bismo proverili istinitost naših saznanja kontaktirali smo Đurićevu koja nam je potvrdila da uživa u ljubavi!

Foto: Privatna arhiva

- Malo je smešna cela ova priča oko Manuela i mene... On je dobar momak, godinama se družimo, on je kulturan momak i uvek rado sa njim izađem na kafu... Živimo u istoj zgradi. I da nisam u vezi, Manuel ne bi bio moj izbor jer prosto nije moj tip. Volim i poštujem svog dečka i zbog njega mi smeta kada me spajaju sa prijateljima ili ljudima koje ni ne poznajem... Inače ovo mi je najsrećniji emotivni period i uživam u ljubavi sa njim - rekla je Tamara za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Farma

#Ljubav

#Tamara Đurić

#dečko

'