AKTUELNO

Košarkaš je pre samo nekoliko dana napustio Srbiju.

Ekipa najgledanije emisije o poznatima "Premijera" posetila je pre nekoliko dana Kupinovo, rodno mesto bivšeg zadrugara Mikija Đuričića. Ali, ovoga puta povod za posetu Kupinova nije bio Miki već njegovi cimeri iz Bele kuće Bora Santana, Ana Korać i Milan Miloševi.

Snimamo spot za moju pesmu koja sa zove "Bankrot". Došli smo da to snimimo u Kupinovo da bi Miki bio moj lažni menadžer Kupinski, kao što je to bio i u "Zadruzi". Izabrali smo Kupinovo jer želimo da nas spot bude opušten i prirodan, Milan je konobar i moj drug u spotu a Ana je glavna ženska uloga zbog koje sam ja i bankrotirao. Mogu reći da su jako profesionalni. Ana je sinoć imala stomačni virus, primila je infuziju - rekao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Baš mi je bilo loše sinoć, poslala sam mu poruku "Nije mi dobro, ne mogu da dođem". On je pao u komu, u depresiju - nadovezala se Koraćeva.

Ulogu u spotu imaće i najčuveniji pas trenutno u Srbiji, ljubimac Mikija Đuričića - Žuta. Ovu informaciju potvrdio je Milan Milošević.

Da ne zaboravimo, glavna zvezda našeg spota je Žuta. Ona se odlično snala u ulozi gosta u kafani. Anči je najveća lenjivica, ona je jutros zakasnila, uspavala se - rekao je novinar, koji je ovu priliku iskoristio da uputi pregršt pohvala svojoj drugarici iz rijalitija Kristini Kockar koja je ovih dana glavna zvezda gde god se pojavi.

Foto: TvPink Printscreen

Kija će biti sve, multimedijalna ličnost. Ona nema vremena da ruča na miru, toliko je prebukirana i nadam se da će to potrajati - dodao je Milošević.

Pošto u spotu glumi zanosnu devojku zbog koje je glavni lik, Sanatana bankrotirao, premijerna ekipa je upitala Anu koliko je mladića zaista zbog nje finansijski "propalo".

Pa mnogo, recimo mnogo. Neko beži preko ograde, neko beži u drugu zemlju, ja ne znam o čemu se ovde radi - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI ZADRUGAR U NOVOJ EMISIJI NA PINKU! KOMEDIJAŠI će vas svakog petka od 22h zasmejavati do suza! (FOTO)

Ovom izjavom, ona je definitivno aludirala na svog bivšeg prijatelja iz "Zadruge" Marka Janjuševića Janjuša, koji je upravo zbog nesuglasica sa njom izašao iz Bele kuće a sada je otišao i iz zemlje. Kako je Janjuš reagovati kada čuje ove prozivke na svoj račun, ostaje nam da saznamo.

Kompletno današnje izdanje emisije "Premijera" pogledajte u nastavku.

R. L.

#Ana Korać

#Bora Santana

#Marko Janjušević

#Premijera

#Rijaliti Zadruga

'