AKTUELNO

Nekadašnji košarkaš Nikola Peković napustio je suprugu i odlučio da se razvede, o čemu ne prestaje da se priča.

Prema nezvaničnim informacijama, Peković već mesecima nije u Crnoj Gori, a navodno je razlog tome nova devojka s kojom je ušao u emotivnu vezu. Proslavljeni košarkaš i njegova još zakonita žena, doktorka radiologije Violeta Peković, upoznali su se 2015. godine, a već u junu sledeće godine venčali su se na gala proslavi u Bečićima. U februaru naredne godine dobili su sina.

Foto: Fonet/Aleksandar Koković

Nikola je pre Violete bio u vezi sa crnogorskom manekenkom Sanjom Brnović, a o njihovoj romansi naširoko se pisalo. Pričalo se čak i o njihovom venčanju, do kog, pak, nije došlo.

Foto: Instagram.com

- Bili smo veoma vezani, ubrzo smo se i verili, pa mi se zato i činilo da naša veza nije trajala skoro sedam meseci, nego sedam godina. Iako sam se trudila da se isključim iz posla, potajno sam želela da radim jer mi nije bilo interesantno da po ceo dan sedim u kući bez obaveza. Sputavala sam sebe i vremenom je nezadovoljstvo bilo sve veće i došlo je do zasićenja. Zbog toga je naša ljubav odjednom pukla i rastali smo se - kazala je Sanja malo posle raskida.

Autor: pink.rs