AKTUELNO

Želela je da ono što se dešava između njih dvoje nikada ne sazna.

Tokom sinoćnje emisije "Zadruga - Narod pita" Marko Miljković govorio je o tome sa kim je od zadrugara ostao u kontaktu posle rijalitija, a kada su ga ostali gosti emisije upitali da li se čuje sa Lunom Đogani, budući da su pred kraj "Zadruge" ostvarili vrlo prisan odnos, usledilo je priznanje.

Foto: RTV Pink

Videli se nismo, ali smo imali tu neku komunikaciju preko Instagrama. Ona je sad na moru, videćemo se kad se vrati - priznao je Marko, koji je posle svega nekoliko minuta dokazao da se ne dopisuju samo preko Instagrama.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

- Evo, sad mi poslala poruku, kaže: "Nije trebalo ono da pričaš, sad će ispasti haos" - pokazivao je Marko svoju Whatsapp prepisku sa Lunom novinarima u studiju, da bi mu ubrzo stigla još jedna poruka od Lune, koja trenutno odmara u Grčkoj i, po svemu sudeći, ne propušta emisije u kojima gostuje Marko.

- Poslala mi je: "Drži jezik za zubima" - rekao je Marko, što dodatno u sumnju dovodi njihov odnos o kojem Luna, očigledno, ne želi još uvek da se mnogo zna.

Od mržnje do poljupca

Podsetimo, Luna i Marko su mesecima bili u zategnutim odnosima zbog toga što je blogerka bila u vezi sa Slobom Radanovićem, koji se sa Miljkovićem često sukobljavao. Kao jedan od razloga za netrpeljivost između Marka i Slobe zadrugari su često navodili varnice koje su primetili između di-džeja iz Brusa i modne blogerke.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Međutim, posle brojnih uvreda, ružnih reči i brutalnih pretnji koje su jedno drugom uputili, Luna i Marko postali su na kraju "Zadruge" prisniji nego ikad! Čim je Lunina veza sa Slobom pukla, blogerka se primakla Miljkoviću od kog se danima nije razdvajala. Kako su tada jedno drugom priznali, druženje udvoje im je veoma prijalo i izrazili su žaljenje zbog toga što se nisu družili ranije, a tokom jedne od poslednjih žurki u "Zadruzi" pao je čak i poljubac!

Kako mnogi gledaoci komentarišu na društvenim mrežama, evidentno je da se Luna i Marko dopadaju jedno drugom, a budući da su ostali u kontaktu posle "Zadruge", veliki su izgledi da će otpočeti uzbudljivu romansu.

Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'