AKTUELNO

Ne želi da otkriva!

U toku je novo izdanje emisije ''Narod pita'', a voditeljka u studiju je Ivana Šopić. Njeni večerašnji gosti su Ivan Marinković i Uroš Rajačić.

- Da te neko gleda u oči i laže ovako, stvarno to ne bih oprostio. Da se ovo nije desilo, varala bi me i napolju. Želeo sam da nije tako - rekao je Ivan.

- Ne smatram da neko treba da traži kadar od njega. Ispada da sam preko svih tražio kadar, a ne oni preko mene, a ja čuvam tri tajne. Pošto je jedna otkrivena, ostale su dve. Ne krijem stvari o odnosu sa Jelenom - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Uključio se novi gledalac, Miloš sa Zvezdare.

- Jelena je mogla da uradi sve na šmekerski način, da bude i tebi i njoj lakše. Apsolutno mislim da je htela da to Stefani iznese. Da nije htela, rekla bi nekom drugom, a ne detencetu. Htela je skandal. Žao mi je Ivana izuzetno - rekao je Miloš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Šta mislite o Anđelu, on je sa Zvezdare - pitala je Ivana.

- Anđelo muva tuđu ženu i šmeker sam onda. Matora je džek, a on je sebi pravio put. On je lep dečko, ali mogao je da ima drugi nastup - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

- Rekli ste da imate razumrvanja za obojicu, ali za koga više, ako mora da prevagne

- Ivan je prevaren i izdan, a Uroš se našao u nezgodnoj situaciji. Obojica treba da gledaju svoju priču i da se manu Jelene - kazao je Miloš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković