AKTUELNO

Bekvalčeva je otišla iz suda samo dva minuta nakon početka pretresa!

Pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu danas je počelo suđenje Luki Lazukiću, povodom optužbi da je izvršio porodično nasilje nad suprugom pevačicom Natašom Lazukić, bivšom Bekvalac. Lazukić se tereti da je pevačici iz Novog Sada naneo lake telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila.

Lazukić je stigao desetak minuta ranije sa celim timom advokata, dok je Bekvalčeva u sud stigla čak dva sata ranije, a iz njega je izašla samo dva minuta nakon početka pretresa.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ovaj potez iznenadio je okupljene novinare, te su odgovor potražili od advokata Bekvalčeve koji je, zajedno sa njom, napustio sud.

Foto: Pink.rs

Advokat Nemanja Vlček izjavio je da je pevačica morala da napusti suđenje jer se uvodni pretres "malo odužio".

Gospodin Lazukić ima, ni manje ni više nego pet branilaca, te je pretres potrajao. Nataša je zbog svojih obaveza morala da napusti suđenje. Pretres još uvek traje, a nakon njegovog završetka, moje kolege iz Advokatske kancelarije Aleksić novinarima će dati izjavu o pretresu - rekao je Vlček novinarima ispred Prvog osnovnog suda.

Pročitajte još: IZLETELA IZ SUDNICE POSLE DVA MINUTA! Nataša i Luka se NISU NI POGLEDALI, a onda je pevačica rešila da IZAĐE! Evo zbog čega (VIDEO)

Pročitajte još: POČINJE SUĐENJE ZBOG PREBIJANJA NATAŠE BEKVALAC! Luka Lazukić STIGAO U SUD, njegovo ponašanje ZAČUDILO JE SVE! (VIDEO)

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#Suđenje

'