AKTUELNO

Planetarno popularna glumica otišla je iz Srbije.

Slavna glumica Džulija Roberts u potpunoj tajnosti je pre nekoliko dana doputovala u prestonicu Srbije zajedno sa suprugom Danijelom Moderom, koji je ovde angažovan na jednom projektu, a sa sobom je povela i decu Hejzel, Finej Voltera i Henrija Danijela.

Foto: Tanjug AP

Prvih nekoliko dana baš niko nije znao da ova holivudska zvezda boravi u glavnom gradu Srbije, budući da se osoblje hotela postaralo da joj obezbedi privatnost unutar njihovih odaja, dok se ona potrudila da na ulicama Beograda ne privlači pažnju na sebe. Uglavnom se kretala u potpuno ležernoj garderobi, bez trunke šminke i sa sunčanim naočarima, zbog čega je u prvi mah skoro niko nije prepoznao.

Pročitajte još... Karić snima film o svojoj porodici, a ulogu OVE ŽENE namenio je slavnoj Džuliji Roberts! (FOTO)

Ubrzo se pročulo da glumica boravi u Srbiji, zbog čega su sve oči bile uprte u nju. Fanovi i paparaci opsedali su je na svakom koraku, što je počelo da joj smeta, pa je zbog ogromne pažnje javnosti rešila da iz Beograda ode neki dan ranije nego što je planirala.

Foto: Youtube

Otišla je ona još juče. Pa, nije mogla više da izdrži ceo taj haos koji se napravio oko njenog dolaska, nije očekivala da će to baš toliki odjek imati. Prvih dana je bila skroz opuštena, niko nije ni znao da je tu, a čim se pročulo, odmah druga priča. Sad su u Splitu, tamo traže adekvatne lokacije za snimanje filma na kojem je angažovan njen muž - otkrio je za Pink.rs dobroobavešteni izvor i dodao da glumica, i pored ogromne pažnje javnosti, iz Beograda nosi samo lepe uspomene, a da joj se grad veoma dopao govori i činjenica da je od uličnih prodavaca na Kalemegdanu kupila veliki broj suvenira sa simbolima glavnog grada i Srbije.

Foto: Youtube

Pink.rs

#Beograd

#Džulija Roberts | Julia Roberts

#glumica

'