AKTUELNO

Anđelo se ponosi na svoju vezu sa Džehverovićevom.

Anđelo Ranković i Teodora Džehverović su jedan od najskladnijih parova koji su upolovili u ljubavnu romansu u rijalitiju "Zadruga". Iako su u početku postojale trzavice u njihovoj vezi, ona je vremenom očvrsnula.

Maneken je u nekoliko navrata priznao da je sa Teodorom napokon spoznao pravu ljubav i priznao da u njihovoj vezi cveta cveće.

Foto: Printscreen Youtube

Kad god sam shvatio da se vredi boriti za sve to jeste momenat kada ona neće da odustane od mene. Na početku su bile trzavice i imali smo probleme. Onog trenutka kada sam ja želeo da odustanem i video da ona ne želi da odustane od mene, verujem da smo to tada prelomili. Došao je trenutak kada smo bili na prekretnici. Mnogo mi je drago što smo uspeli - rekao je Anđelo.

Foto: Printscreen Youtube

U trenutku kada je u rijaliti ušla Teodorina majka, Gordana Džehverović, Anđelo se našao u neprijatnoj situaciji kako da izbalansira da sve funkcioniše u najboljem redu. On je u emisiji kod Dušice Jakovljević otkrio kako se izborio sa ovime.

Foto: Printscreen Youtube

Uopšte nije bilo lako. Morao sam da razmišljam kako da to izabalansiram. Kako sam ja odrastao i naučio da moram da poštujem starije i maksimalno sam poštovao i nju. Bilo je situacija kada mi je svega bilo preko glave, ali sam u mnogim situacijama prećutao,jer nisam mogao da dozvolim da Teodora bude između dve vatre. Bilo je mnogo teško i to je neka lekcija - objasnio je Anđelo.

Pročitajte još: SLUŠAO JE RODITELJE I IZGUBIO SUPRUGU: Lepi Mića OTKRIO šta je razlog NESUGLASICA između Kije i Slobinih roditelja! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'