AKTUELNO

Zauvek su stavili tačku na svoju vezu.

Naredno pitanje ove noći stiglo je za Lazara Čolića Zolu, a ono je glasilo: "Zašto ne kažeš istinu, šta si sve radio Miljani i kako si se ponašao u rehabilitaciji".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam na šta se konkretno misli, ne znam šta to nisam rekao za crnim stolom - bio je začuđen Zola.
Ne ide mi u prilog da se ta priča više poteže - vikala je Miljana.
Mislim da se ništa nije dogodilo u rehabilitaciji da se ne zna ovde, ako ima nešto što se ne zna, ona neka ustane i neka kaže. Ponašao sam se sasvim normalno, kao i van rehabilitacije. Imali smo samo jedan sukob, ona je mene prva šutnula, ja sam joj vratio, posle pet minuta mi je sela u krilo i ljubili smo se - rekao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Divan je bio, nežan i pažljiv, toliko je budio pozitivnu energiju u meni da je dozvolio da uradim ono što sam uradila. Donosio mi je kafu u krevet, bio je divan, ja sam psihički obolela, ne znam dobro da prepoznam... On je divan momak i velika je šteta što sam ga izgubila - navela je Kulićeva.
Kako da se ponašam prema devojci koja mi pet puta dnevno spominje ugovor... Ja sam javno potpisao ugovor da joj dam honorar, onda je nju grizla savest, pa smo to pocepali, posle je ona opet to potencirala - rekao je Zola.
On je ovde ušao zato što me mnogo voli i to bi ponovo uradio, a Miljana je inteligentna, on me je potcenio. Ja ću polovinu tog novca da dodelim u humanitarne svrhe, a od druge polovine idem na Bahame, u Majami, u provod, ovo što ja zaradim ide za Željka i na otvaranje salona - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: R.L.

#Zadruga

'