AKTUELNO

Video porukom obratila se čitaocima našeg portala.

Pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar večeras će, zajedno sa poznatim Borom Santanom, održati svoj prvi muzički nastup i to u diskoteci u Ofenbahu, gde je spektakularni nastup nedelju dana pre održala Pinkova zvezda Sloba Radanović.

Foto: E-stock

Kija i Bora su, čim su stigli u Ofenbah, rešili da otvore dušu za Pink.rs i našim čitaocima otkriju svoje prve utiske, ali i večerašnje planove.

Veliki pozdrav za portal Pink.rs! Večeras smo u Ofenbahu, sa mnom je i Bora Santana. On je zadužena za muzički deo, ja ću da se priključim sa jednom pesmom i ispoštujem publiku koja je došla. Jedva čekam da upoznam i da se slikam sa svima koji će večeras u klubu - rekla je Kristina, dok je Bora dobacio i otkrio da pobednica "Zadruge" ima tremu.

Foto: Pink.rs

- Imam malo tremu, ali to je sasvim normalno i to je neka pozitivna trema. Danas se, eto, desila jedna prelepa stvar - na aerodromu u Frankfurtu me je dočekala jedna devojčica i dečak, od treme su i plakali, slikali se sa mnom... Bilo mi je prelepo, puno mi je srce - rekla je Kija koja će, kako saznajemo, većeras otpevati pesmu "Dobrodošao u klub" kojom se predstavila na četvrtoj "Zadrugoviziji" i odnela čak tri pobede.

D. Tanasijević

#Bora Santana

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'