AKTUELNO

Nije izostalo prisustvo velikih zvezda.

Slađa Dragaš, poznatija kao Slađa Alegro pre nekoliko nedelja je na svet donela ćerkicu Milu a danas je tim povodom priređeno veliko slavlje u njenom rodnom Obrenovcu.

Foto: Pink.rs

Najveseliji na proslavi bio je Slađin suprug, Zoran Dragaš koji je nosio majicu sa natpisom "Milin stari", ali kako to običaji nalažu, ovaj komad odeće je brzo pocepan od strane zvanica.

Foto: Pink.rs

Seka Aleksić, Slađina dobra prijateljica i njen suprug Veljko Piljikić prvi su "pocepali" novopečenog tatu, a pevačica nije skrivala svoju sreću zbog rođenja male Mile.

Slađa je najbolji čovek na celoj estradi zato sam nju izabrala za prijatelja. Želim joj sve najbolje i nisam je savetovala, samo sam se radovala sa njom - rekla je Aleksićeva.

Pored Seke, na zabavu su došle i Ilda Šaulić, Vesna Đogani, Andreana Čekić ali i mnogi drugi prijatelji srećnih roditelja.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ovo je najbitniji momenat u njenom životu, nisam mogla da propustim ovo. Želim da živi sto godina i da bude zdrava i lepa devojčica i da je vaspita najbolje moguće. Nisam joj dala nikakav savet kad se porodila, natenane ćemo, ovo su neke privatne stvri, normalne. Svi imamo svoje recepte, ja sam iz stare škole - rekla je Vesna Đogani.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

K. R./R. L.

#Seka Aleksić

#Slađa Allegro

'