AKTUELNO

Zvezda večeras igra protiv Olimpijakosa.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekali su bratski klub Olimpijakos iz Grčke u okviru drugog kola Lige šampiona, a susret se dogodio večeras na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Foto: Pink.rs, Beta, Logo

Ova utakmica izazvala je veliko interesovanje kod ljubitelja fudbala, zbog čega je euforija tokom čitavog dana vladana na ulicama glavnog grada. Pred sam početak utakmice prilazi stadionu bili su blokirani, a ovu utakmicu ispratio je veliki broj navijača.

PROČITAJTE: ZBOG TOMOVIĆA JOJ PROPALA VERIDBA! Mina JECALA OD PLAČA jer mami nije ispunila obećanje, a onda je dobila TAJNI ZADATAK! Ovo će Vladimira ZABOLETI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Andrija Vukelić

Među ljubiteljima Crvene zvezde i Olimpijakosa našli su se i pripadnici domaće javne scene koji su došli da isprate ovaj fudbalski spektakl u Beogradu. Tako su se na kapijama stadiona "Rajko Mitić" mogli videti i popularni pevač Marko Đurovski koji redovno dolazi da podrži svoj voljeni klub, ali i sve manifestacije koje organizuju crveno-beli.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Osim Marka Đurosvkog, na stadionu "Rajko Mitić" primetli smo i Nenada Sinđelića Gastoza.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

PROČITAJTE: GLUMAC GORAN JEVTIĆ IDE U ZATVOR! Optužen da je obljubio maloletnika u WC-u Narodnog pozorišta, sud ga šalje NA ROBIJU (FOTO)

Pink.rs

#Marko Đurovski

#Nenad Marinković Gastoz

'