AKTUELNO

Takmičar iz prve sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja se vratio u šou i za čitaoce portala otkrio svoje novogodišnje želje.

Učesnik "Pinkovih zvezdica" koji se vratio u takmičenje i pobrao sve simpatije novih članova žirija, trinaestogodišnji Todor Kitanović iz Niša za portal Pink.rs otkrio je svoje novogodišnje želje, sumirao godinu koja je na izmaku i otkrio kako je vratiti se na scenu "Pinkovih zvezdica". Todora su članice žirija Goca Tržan, Jelena Tomašević i Leontina Vukomanović prepoznale i sa oduševljenjem dočekale u trećoj sezoni najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu i poželele mu puno uspeha.

Todor će, kako je sam otkrio, novogodišnje praznike provesti sa drugarima iz odeljenja.

Foto: Pink.rs

Todor za svoje drugare i porodicu ima najlepše želje, a sebi je poželeo nešto posebno:

Želim svima u novoj 2017. puno sreće, zdravlja i ljubavi, a sebi da budem što uspešniji u daljem takmičenju Pinkovih zvezdica.

Foto: Pink.rs

2016. godinu najviše ću pamtiti po ponovnom učešću u Pinkovim zvezdicama, po nastupu sa Gocom Tržan, Kerberom i Leontinom. I naravno, po svojim prvim pesmama koje sam snimio - otkrio je Todor za Pink.rs.

Todor Kitanović je istakao da mu najveću podršku pruža porodica, a da ga i drugovi i drugarice bodre i podržavaju u takmičenju. Ovaj Nišlija se raduje novogodišnjim praznicima i svemu što ide uz to.

Jelku sam okitio sa najbližima, tatom, mamom i sestrom. Od Deda Mraza sam poželeo klavijature - iskren je bio ovaj takmičar "Pinkovih zvezdica".

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da sam dve godine stariji i pevački zrelije, sceni pristupam mnogo profesionalnije i spremnije - rekao je Todor Kitanović o svom povratku na scenu "Pinkovih zvezdica".

Goca Tržan je istakla da je Todor zaslužio da se nađe u superfinalu, a jedan od njegovih nastupa u trećoj sezoni "Pinkovih zvezdica", možete pogledati u nastavku:

J. Vučić

#Jelka

#Pinkove zvezdice

#Todor Kitanović

'