AKTUELNO

Zbog jedne stvari nije mogla da zadrži suze.

Popularna pevačica Nataša Bekvalac nastupila je sinoć na jednom poznatom prestoničkom splavu, a nastup je započela u pola dva iza ponoći pred punim lokalom. Svi su iščekivali da vide kako pevačica izgleda nakon preživljenog pakla sa trećim suprugom Lukom Lazukićem kojeg je pre dva meseca prijavila za fizičko nasilje.

Foto: E-stock

Bekvalčeva se oko jedan čas posle ponoći pojavila pred okupljenim novinarima i fotografima, a pozirala je sa osmehom na licu, pokazavši da je nakon teškog perioda spremna za nove radne pobede. Ponela je provokativnu, crnu toaletu, koja je naglasila njene obline, a može se reći da Nataša izgleda bolje nego ikad.

Nastup je otvorila numerom "Original", a publika je uglas pevala stihove: "Nemoj da si u problemu, samo sam ti digla cenu...".

Foto: E-stock

Foto: E-stock

- Nedostajali ste mi, dragi moji - obratila se pevačica prisutnima, a onda je zapevala poslednji singl "Crta", dok je tokom izvođenja istog brisala suze sa lica.

Nizali su se hitovi, a Natašini obožavatelji su do ranih jutarnjih časova uživali u njenom prvom nastupu posle porođaja i višemesečne pauze.

Autor: Pink.rs

#Nataša Bekvalac

#Porođaj

#pevačica

'