AKTUELNO

Niko se nije nadao ovakvom odgovoru.

Pevačica Nataša Bekvalac se, nakon incidenta koji je preživela sa svojim još uvek zakonitim suprugom Lukom Lazukićem, povukla u medijsku ilegalu. Ona je sada odlučila da tu pauzu u javnom pojavljivanju prekine, te je sa svojom mlađom koleginicom Aleksandrom Prijović, odnedavno Živojinović, posetila dečije selo.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačice su obradovale mališane i odnele im pregršt poklona na opšte zadovoljstvo obe strane. Ekipa najgledanije emisije o poznatima "Premijera" bila je na licu mesta i zabeležila svaki detalj sa ovog događaja.

Stvari se uvek dešavaju onako kako bi trebalo da se dese. Ako se ovo danas desilo, verovatno je to jako dobro za mene - prokomentarisala je Nataša svoj dolazak u Dečije selo.

Foto: TvPink Printscreen

Premijerna ekipa nije propustila priliku da lepu plavušu pita o tome kako se snalazi u ulozi majke po drugi put, s obzirom da njena druga ćerkica Katja ima tek nekoliko meseci.

Potpuno je drugačije roditeljstvo kada rodiš sa 24, 25 godina i sa 37, 38 godina. Ne želim da propustim ni jedan sekund jer znam da je samo vreme nešto što se ne može vratiti, nešto što ne možemo da čupamo nazad - rekla je Bekvalčeva.

Foto: TvPink Printscreen

Moja Katja je beba koja se smeje od jutra do mraka, mi ne znamo kako ona plače, ona se cereka od kad se rodila. Ja posla nemam, sem onog uobičajednog, da je nahranim i da je presvlačim redovno, brige nemam - navodi Nataša.

Ipak, pevačica nije bila raspoložena za komentare o svom suprugu Luki Lazukiću te je naglo promenila raspoloženje kada joj je postavljeno pitanje o njemu.

Bezveze je u ovom trenutku postavljati pitanja, za koja znaš da će me povrediti - rekla je kratko Bekvalčeva.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Nataša je odgovorila i na pitanje o svojoj starijoj ćerki Hani, koju je dobila u braku sa Danilom Ikodinovićem. Ona je navela da se starija sestra odlično snalazi u novoj ulozi i da nimalo nije ljubomorna na novog člana njihove porodice.

Njoj je uvek novogodišnja želja bila da dobije brata ili sestru, tako da je sada, posle 11 godina ispunjena njena najveća želja, nema nikakve ljubomore, ona mi toliko pomaže, toliko je zrela... Nas tri smo stvarno odličan tim - rekla je Nataša.

Kako su došli u posetu mališanima bez roditeljskog staranja, Bekvalčeva je objasnila i da li bi se usudila na korak da usvoji dete.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE JOŠ: PLAŠIM SE AJKULA SA LJUDSKIM LIKOM: Soraja se pojavila ŽIVA I ZDRAVA, pa EKSKLUZIVNO U PREMIJERI progovorila o glasinama o svom nestanku! (VIDEO)

Budući da sam roditelj dve ćerke, znam šta roditeljstvo znači i znam koliko iziskuje. To nije tek tako. Ima mnogo primera gde se ljudi zalete, uzmu psa sa ulice, pa ga posle bace. Ovo je dete, nešto najozbiljnija i najlepša stvar na svetu - rekla je Nataša.

Kompletnu emisiju sa još mnogo premijernih izveštaja pogledajte u nastavku.

R. L.

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'