AKTUELNO

Poznata pevačica za portal Pink.rs otkrila šta je čini srećnom u vezi sa plesačem Ivanom Mileusnićem.

Pevačica Danijela Karić je prethodnih dana bila najveća podrška svom dečku, koreografu i plesaču Ivanu Mileusniću, koji je vredno radio kako bi organizovao takmičenje pod nazivom "Državno prvenstvo u latino-američkim plesovima".

Foto: Pink.rs

Da podsetimo, Danijela ima jedan brak iza sebe sa fudbalerom Nikolom Martaćem sa kim je kako kaže ostala u korektnim odnosima.  A da posle razvoda pevačica cveta i živi život punim plućima, svedoči i njen osmeh na licu i sreća što je upoznala Ivana sa kojim je uplovila u ljubavnu romansu.

Ona je za portal Pink.rs otkrila kako njena porodica gleda na njen odnos sa plesačem i čime ju je on osvojio.

Oduševio me je time što je duhovit, prirodan, ali i to što smo oboje muzički obdareni, nekako se to povezalo. Divan je zaista i moja porodica ga je odlično prihvatila. Njima je je bitno da sam ja srećna, deca takođe. Ivan je kao prijatelj sa njima, nije u ulozi oca, kao što ni ne treba da bude, oni imaju svog oca i on je divan prema njima. Tako da je sve kako treba, a i u korektnim odnosima sam sa ocem svoje dece - rekla je ona.

Foto: Promo

U situacijama kada je napeta i nervozna, Ivan ima posebne metode da je oraspoloži. Umesto plesom, naslednica jedne od najuglednijih porodica Karić nam je otkrila i kako.

Meni se jako sviđa što je kod njega sve priča, što je jako bitno i uvek je kroz priču sve rešavao. Dešavalo se da se ja naljutim, i on kaže: "Okej, važi, to kod mene ne prolazi" i odmah krene na šalu. To mene oduševi i znači ta nema svađe - rekla je Danijela u intervjuu za Pink.rs.

Pročitajte još: RAJ ZA MUŠKE OČI! Kaća Živković pokazala obline, svi su ostali bez daha NA OVAJ DEO NJENOG TELA! (FOTO)

Pink.rs

#Danijela Karić

#Ivan Mileusnić

'