AKTUELNO

Pevačica Slavica Ćukteraš ovih dana vodi bitku oko ćerke Viktorije s bivšim suprugom Vladom Avramovim, a pre mnogo godina domaći mediji brujali su o njenoj ljubavnoj vezi sa Žikom Jakšićem.

Jakšić je tada bio deo stručnog žirija "Zvezde Granda" - u prvoj sezoni takmičenja pojavila se Slavica Ćukteraš koja mu je u jednom trenutku ukrala srce, a o njihovom odnosu se i dan danas piše. Slavica i Žika nikada nisu krili svoju ljubav, mada nisu voleli da eksponiraju svoju vezu u javnosti. Par je ostao zajedno sve do 2008. godine, a nakon raskida, producent je oženio Dajanu Paunović. Mnogi pamte njegovu vezu sa pevačicom kojoj je dosta pomogao na početku karijere, a nekoliko godina nakon prekida veze progovorio je o njihovom odnosu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismo krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lepe uspomene - rekao je Žika za Informer.

Međutim to se Slavici nije dopalo te je porokomentarisala njegovu izjavu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ne razumem, ja sam se udala, napravila pauzu i nemam potrebu da radim do kraja života, tako da me te glupe izjave uopšte ne zanimaju. I on je mogao mnogo više, pa nije. On je napravio ‘Zvezde Granda’, što nije napravio svoju producijsku kuću? Nemoj da me diraš u lepotu i talenat. To je glupost, i čula sam da je i Saša rekao isto. Oni znaju koliko sam zaradila za njihovu kuću - odbrusila je Ćukteraš u novembru 2020. godine.

Autor: pink.rs