AKTUELNO

Još jedna svađa u Beloj kući.

Tokom nedeljnog posle podneva zadrugari su odgovarali na pitanja bivših zadrugara, a Miki Đuričić se prvi obratio svojim cimerima. S obzirom na to da je milionskom auditorijumu nejasan odnos još uvek zakonitih supružnika Kristine Kockar i Slobodana Radanovića, pčelar iz Kupinova je želeo da razreši ovu misteriju.

Kako mislite da vaš cirkus da privedete kraju. Svađate se, pa se onda mirite. Da li ćete biti zajedno ili nećete? Jeste li se vi dogovorili? Koja je priča? Pitanje za Kristinu i Bobu da li vas je sramota - upitao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon njegovog pitanja Sloba i Kija su otvoreno ispričali u kakvom su odnosu, kao i to kakvi su njihovi planovi, da li će se razvesti.

Ne, naravno da me nije sramota, jer ja Slobodanu sam rekla to što sam rekla. Miki je mene nazvao ku*vom, i moju majku, Ja takve reči od Slobodana nisam čula niti ću čuti. Nemamo nikakve planove. Ja sam njemu pružila drugu šansu da mi pokaže da je ispravan čovek, ali on mi to nije pokazao. Ja se uvek osećam kao prva, ja sam zakonta supruga, I kada se budemo razveli, opet ću biti njegova bivša žena, neko koga je on oženio pred Bogom i ljudima, to nešto znači. Ja nisam njemu bila druga. On je mene izabrao da oženi, to što nije uspelo....Iako na kraju ispadne da uvek ljubavnice bolje prođu nego žene, mi to moramo da ispravimo. Slobodan zvani Boba je pre neki dan rekao da će da traži razvod. Ja ću potpisati nije problem... - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja i Kristina se ovde nikad nismo pomirili, pričali smo šta bi bilo kada bismo se pomirili. Ja sam rekao da me je sramota što sam ja to njoj uradio javno i na ovaj način. Ja sam sve vreme imao stav da želim da budem u korektnim odnosima sa njom, mi smo uvek pričali, tako da mislim na vid intimnog pomirenja. Nikad ja nisam želeo da ne pričam sa njom. Išao sam srcem, ali sam bio iskren. Malo sam se pogubio u rijalitiju, ali nema čega da me bude sramota. Ja sam rekao da smo izgubili tu emociju, bliskost, ali smo bili pet godina zajedno i ona mi je bila sve u životu. Izgubio se taj vid bliskosti, ali je ostala ljubav kao prema čoveku. Ja sam uradio lošu stvar prema njoj i ona ima pravo da ima loše mišljenje o meni. Ja sam rekao da odavde mogu da izađem kao Sloba Radanović, ja jesam suprug Kristine Kockar, ali mogu i izaći sam i da u svojoj glavi budem emotivno slobodan - rekao je Sloba i zaključio da će iz rijalitija izaći kao samac.

Foto: TV Pink Printscreen

Čini se da su se Kockareva i Radanović složili oko jednog, a to je da pomirenje neće pasti i da će se nakon rijalitija rastati. Kija je izjavila da će potpisati razvod, a Sloba da će Belu kuću napustiti sam.

Pročitajte još: NISAM VASPITANA DA MI JE TO NORMALNO! Andrijana posle burne svađe sa bivšom drugaricom otvorila dušu! (VIDEO)

Da li će se nešto promeniti u njihovom odnosu, ostaje da saznamo, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'