AKTUELNO

Publika na Tašmajdanu uglas je pevala stare rok hitove.

Festival koji polako osvaja srca ljubitelja dobre muzike, “Impero Music Week” sinoć, drugog festivalskog dana, okupio je rok sastave “Neverne bebe”, “YU grupu” i “Kerber” koji su četiri sata zabavljali publiku na Tašmajdanu. “Neverne bebe” sinoć su nešto posle 21 čas otvrile drugo veče , sada već, poznatog festivala, pesmom “U beznađu”.

Foto: Promo

Pred sam početak nastupa, frontmen ovog, već decenijama, veoma slušanog sastava, Milan Đurđević istakao je značaj “Impero Music Week-a”

Foto: Promo

Fenomenalo je što leto počinje na ovakav način, na Tašmajdanu su održani najveći rok koncerti proteklih 30 godina. Rok muzika je u opoziciji, pokušavamo da utičemo na ljude da uređuju sopstvenu stvarnost u odnosu na svoje potrebe. Nama ljudi veruju, nama je 25 godina benda i iza nas je 2.200 koncerata. Ovo je prvi koncert u obeležavanju jubileja, snimamo i dokumentrarni film o bendu- istakao je Đurđević.

“YU grupa” nastupila je sledeća i publiku je bacila u trans. Dragi Jelić, jedan od pevača ovog sastava rekao je da je bio vrlo uzbuđen pred nastup na stadionu Tašmajdan, pre svega zbog toga što se grupa vratila na ovo mesto posle 25 godina.

Foto: Promo

Moram priznati da nam je ovo tek drugi nastup na Tašu u poslednjih 25 godina. Kada je Petar dašao u naš bend, svirao je prvi koncert upravo ovde, u junu 1993. godine. Mladima smo uvek bili na usluzi i sve ove godine smo pokušavali da im prezentujemo iskrenost, poštenje i ljubav prema ljudima. Zbog toga i trajemo više od pola veka. - rekao je Jelić neposredno pred svirku na Tašu.

Foto: Promo

Festival “Impero Music Week” večeras zatvara svoje kapije nasupima popularnih izvođača iz ’90-ih. Obožavaoci dobrog densa već su kupili karte kako bi ponovo čuli zvezde poput: Dr. Iggy-a, “Beat Street”, Ivana Gavrilovića, “B3”, Grua i “Moby Dick-a”, dok će se u pauzama publici predstaviti di-džej Đuka.

Pink.rs

#Kerber

#Rok

#koncert

'