AKTUELNO

Publika je đuskala uz brze numere i uglas pevala brojne hitove!

Jedan od naših najpoznatijih pevača Željko Joksimović zapevao je pred beogradskom publikom na Tašmajdanu, a njegovi fanovi su uglas pevali njegove hitove, koje je nizao jedan za drugim.

Foto: Pink.rs

Na oduševljenje publike, Željko je koncert započeo numerom "Ljubavi", a zatim su se u sjajnoj atmosferi koja je vladala tokom čitave večeri smenjivali hitovi poput "Libero", "Drska ženo plava", "Ponelo me", "Vreteno", "Najmoje"... Publika je đuskala uz brze numere i uglas pevala brojne hitove!

Foto: Pink.rs

- Dobro veče Beograde, 'ajmo Taš! Da li smo dobro večeras? Jako sam uzbuđen - rekao je Željko Joksimović na početku koncerta, pa nastupio pred oko 15.000 fanova.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTO VIŠE DECE! Ognjen Amidžić i njegova supruga planiraju PRINOVU!

Foto: Pink.rs

Specijalna podrška Željku je stigla od odeljenja IV/5, iz njegove škole u Valjevu, odakle je došlo oko 60 gostiju.

- Srećan sam što su došli, i uveličali ovaj koncert. Ovo je ujedno i svojevrsna proslava 27 godina mature. To su sve moji prijatelji i dragi ljudi - dodao je Joksimović.

Foto: Pink.rs

Jubilarni koncert uveličala je i specijalna gošća Jelena Tomašević sa kojom pevač sarađuje dugi niz godina, a koja je izvela par svojih numera na radost publike.

Foto: Pink.rs

- Dugujem ovom čoveku neizmernu zahvalnost za sve što je učinio za mene tokom karijere - rekla je Jelena po izlasku na binu.

U VIP zoni Tašmajdana našle su se brojne poznate ličnosti koje su došle da zajedno sa popularnim muzičarem obeleže koncert, vidno su bili raspoloženi. Među njima su bili Marina Visković, Vesna Dedić, Nenad Knežević Knez, Sandra Perović i drugi.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#koncert

#Željko Joksimović

'