AKTUELNO

Izjave Luninog tate i Slobine mame o njihovom druženju u Zrenjaninu su znatno drugačije.

Modnoj blogerki Luni Đogani sinoć je Drvo mudrosti pružilo priliku da porazgovara sa svojim ocem Gagijem Đoganijem, budući da nije imala priliku da ga čuje otkako je postala učesnica "Zadruge". Ona je u telefonskoj govornici sa Gagijem obavila video-poziv tokom kojeg joj je otac ukazivao na to šta treba da promeni u svom ponašanju, a minute je iskoristio i da joj ispriča detalje svoje posete roditeljima Slobe Radanovića, Draginji i Dušanu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Ja sam bio u Zrenjaninu, bio sam kod njegovih roditelja tamo, to su divni ljudi, divni roditelji. Bio sam kod njih, pre dvadeset dana sam bio. Bio sam, znači, u Zrenjaninu... Ono, dočekali su me ljudi srdačno, bili su prijatni, Dušan (Slobin otac) me je sačekao, ono... Ispričali smo se i mogu da kažem da su super. Da ti kažem, Draginja i Dušan podržavaju tebe i Slobu. Znači, ja sam bio, razgovarao sam sa njima, upoznao sam ljude - ispričao je Gagi svoju verziju priče, koja je obradovala Lunu zbog čega je rešila da dodatno "začini" ono što joj je otac rekao i Slobi, ali i ostalim zadrugarima, ispriča drugu verziju priče.

Foto: Instagram

Dušan me je, kaže, ugostio, pili smo nešto, ne znam kako se zove. Draginja spremila da se klopa, kaže, bila klopa - prepričavala je Luna svoj razgovor za ocem i tom prilikom poslužila se hiperbolom, odnosno peuveličavanjem, uzme li se u obzir ono što je o susretu Gagija i Radanovića u studiju Televizije Pink ispričala Draginja.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je Gagi tvrdio da je vodio iscrpne razgovore sa Radanovićima koji, prema njegovim tvrdnjama, podržavaju ljubav Lune i Slobe, Draginja Radanović je pred milionskim auditorijumom ispričala da se Gagi u njihovoj kući zadržao svega pet do deset minuta, te da ni o kakvoj ljubavi niti njihovim međusobnim odnosima u "Zadruzi" nije bilo ni govora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bio je službeno nešto u gradu i onda je nazvao, pitao da li može da dođe na pet minuta. Došao je, posedeli smo pet minuta, deset, popričali malo tako, ništa konačno da smo se nešto dogovarali... Čisto prijateljska poseta. Kad je već bio u komšiluku da svrati, normalno, ništa nismo ni o ljubavi ni o njima, ništa, ništa nismo - objasnila je Draginja, koja je istovremeno demantovala Gagijeve, ali i Lunine navode o ovoj poseti.

Njihove izjave se u velikoj meri razlikuju - i dok su Gagi i Luna tvrdili jedno, Slobina mama Draginja ispričala je nešto potpuno drugo, a čak tri verzije priče o njihovom susretu pogledajte u priloženom video-snimku:

Pink.rs

#Draginja Radanović

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'