AKTUELNO

U poslednje vreme Draginja Radanović nije želela da komentariše zbivanja u rijalitiju.

U emisiji u kojoj svakog četvrtka gostuju porodice zadrugara odazvale su se i majke Slobodana Radanovića i MIljane Kulić, Draginja Radanović i Marija Kulić.

Voditeljka Katarina Nikolić ih je spremna dočekala u studiju, a one su bez dlake na jeziku započele razgovor sa njom. Kako je sve zanimalo šta Slobina majka misli o celokupnom dešavanju između njega, Kristine Kockar i Lune Đogani, ona na to nije imala konkretan odgovor.

Šta god on bude rešio i kako ga bude srce vodilo, tako neka odluči. Ja mu se i do sad nisam mešala, a nisam ni mogla. Kako on hoće - rekla je Draginja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je njegova još uvek zakonita supruga Kija već godinama u poznanstvu sa porodicom Radanović, Draginja i dalje tvrdi da je njeno predstavljanje lažno i neiskreno.

A gde je to priznanje bilo ispočetka? Ona je ušla kao ponosna žena sa momkom napolju, a sad se sve okrenulo. Ništa mi nije jasno. Njeno ništa nije iskreno, to sigurno. I da je iskreno, ona govori da ona klekne, pa da se odrekne svojih roditelja. Na šta to liči? Mi smo njegovi roditelji, boli nas to. Ako ti voliš svog supruga... treba da se raduješ kad njegovi roditelji dođu, a ovo... ne znam - dodala je Draginja.

Međutim, Marija je imala potrebu da se oglasi povodom toga, pa je rekla da se on bez obzira na sve ne izjašnjava po pitanju njih pa joj to daje za pravo da misli da on isključivo igra igru sa svima.

On se nije izjasnio nijednom! Niko ne zna na čemu je, to je najveći problem - rekla je Marija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kad bude kraj saznaće se. Ja sad ne mogu da mu šapnem. Kad izađe sve će se rešiti - rekla je Draginja.
Onda ovi gledaoci ne znam zašto onda gledaju. Ja ne znam zašto se on ne odluči već sada? Izgleda da on bira ovde! On nikako da izabere. Daj da vidimo kako će njihova veza da izgleda u poslednjih nekoliko dana - rekla je Kulićka.

Ove dve mame ušle su u žestoku raspravu, a kako će se ovo veče završiti preostaje da saznamo.

K. Ristić

#Draginja Radanović

#Marija Kulić

'