AKTUELNO

Maca nije želela da učestvuje u igri, zbog čega je kasnije kažnjena.

Ovog popodneva stanari ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" dobili su od Velikog šefa igricu, a pravila iste prvo je pročitala iz pisma, a zatim i objasnila svojim cimerima, Miljana Kulić, koja je ove nedelje vođa u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, sada ćete se podeliti u sedam grupa. Svaka grupa imaće po pet takmičara, ali kako se radi o igri, važno je da dobro razmislite kako ćete se podeliti i ko će biti sa kim u grupi. S obzirom na to da se u ovoj igri sedi na podu i igra se rukama, i Kristina može da učestvuje. Miljana je kao vođa imala prilike da vidi pravila ove igre i ona će vam objasniti detalje. Važno je da svaka grupa iz kofice u kojoj ima 12 loptica prebaci u svaku praznu koficu po tri loptice. Kofice i loptice možete prebacivati kanapima - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Nakon čitanja pisma Miljana je zadrugarima objasnila pravila, a tom prilikom uspela je i da se posvađa sa Nadeždom Biljić nakon što je pevačicu pitala: "Da li si ti normalna, Nadežda?!", što je pevačicu iziritiralo.

Foto: RTV Pink

Zadrugari su zatim otišli do bazena, gde su ih sačekale postavljene kofe i loptice, posle čega su se podelili u grupe i počeli sa igricom. Prvu grupu činili su Bane Čolak, Miki Đuričić, Bora Santana, Milan Milošević i Ana Korać, koji su brzo i završili svoju igru nakon što su prosuli loptice.

Foto: RTV Pink

Marko Janjušević Janjuš, Filip Đukić, Zorana Stefanov, Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić bili su članovi druge grupe, koja je bila upornija od prethodnih zadrugara. Posle ovih ukućana u igri su se oprobali i Marko Miljković, Saška Karan, Miljana Kulić, Duško Radonjić i Dragica Janičić kao treća grupa, koji uspeli da ubace nekoliko loptica u jednu od postavljenih kofi.

Foto: RTV Pink

Četvrta grupa bila je sastavljena od majke i ćerke Džehverović, Anđela Rankovića, Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, a u toku igre došlo je do manjih prebacivanja između Matore i Sanje.

Foto: RTV Pink

Sanja, preozbiljno shvataš svaku igru! Pa, j*bote, ljubavi, gde žuriš?! Dobro, smotana sam! Najpametnija sam - govorila je Matora Sanji.

Posle pete grupe, koju su činili Tomislav Panić, Mina Vrbaški, Sara Reljić, Vojke Đans i Radosav Stefanović Žuti, na red je došla i šesta grupa, koja je bila i više nego zanimljiva kada su njeni članovi u pitanju. Naime, ovu grupu činili su Snežana Mišković Viktorija, ponovo Radosav Stefanović Žuti, Luna Đogani, Slobodan Radanović i njegova još zakonita supruga Kristina Kockar.

Foto: RTV Pink

Slobodan Radanović se iznervirao što je njegova supruga Kristina Kockar u istoj grupi sa njim i njegovom devojkom, zbog čega se raspravljao sa blogerkom Lunom Đogani posle njene izjave da želi da bude sa druge strane i da ne radi ništa.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ti baš želiš da budeš tamo na drugoj strani?! Onda idi u kuću, nemoj da igraš! - rekao je Sloba Luni, a zatim ga je iznervirala i Maca, kada je izjavila da nije raspoložena da bude sa njima u grupi i odustala od učešća u njoj.

Poslednju, sedmu grupu, činili su Milica Dugalić, Marija Ana Smiljanić, Tanja Jovićević, Nadežda Biljić i Lepi Mića, koji su pred početak svog učešća u igri poslali ukućanima poruku. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze ispod ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'