AKTUELNO

Kako je blažen među ženama u žiriju, a najčešće izopšten iz sukoba, kralj narodne muzike otvoreno je pričao o svađama njegovih koleginica.

Treća sezona najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu, "Pinkove zvezde", donela je promenu žirija, neverovatne talente, ali i sukobe.

Foto: YouTube screenshot

Na samom početku takmičenja u konflikt su ušle Dara Bubamara i Aleksandra Radović, a taman kada su se strasti između njih dve smirile, Zorica Brunclik ušla je u sukob sa pop pevačicom, ali i voditeljem Milanom Kalinićem.

Foto: undefined

Kako je blažen među ženama u žiriju, Šaban Šaulić otvoreno je pričao o svađama njegovih koleginica.

Sigurno sam češće na Darinoj strani kada Aleksandra ima taj mali gard prema narodnoj muzici. Ona ima taj stav i ima pravo na to. Meni se čak i dopada što ga ima i što je spremna da stoji iza toga, pa čak i kada svi smatramo da nije u pravu. Ali ponekad sam i na Aleksandrinoj strani. Njih dve su pokretačka strana žirija - smatra Šaban.

Foto: Printscreen Youtube

Kralj narodne muzike veruje da će svađa tek biti.

Prvi meseci su bili upoznavanje, ispipavanje terena, upoznavanje sa takmičarima... Prvi krug se završava, sledi drugi i tu tek kreću sukobi kad kandidati budu bili jedni naspram drugih - rekao je Šaban.

On takođe smatra da Zorica ne preteruje u reakcijama tokom emisije.

Ona sve to vrlo ozbiljno shvata, čak i preozbiljno za njeno dobro. Preterana jeste, ali nije neiskrena - priča Šaban i dodaje da mu definitivno nije lako sa četiri žene u žiriju.

Foto: Printscreen Youtube

Teško je biti sultan Sulejman, jer u ovom slučaju harem vodi kolo. Puštam ih da one budu glavne - rekao je folk pevač.

Foto: YouTube screenshot

Iako se u većini slučajeva slažu i imaju odličnu komunikaciju, Šaban priznaje da sa Aleksandrom nije u kontaktu privatno.

Ne verujem da će nas dvoje put navesti da se privatno družimo, ali što da ne. Zasad imamo odnos pun profesionalnog uvažavanja i ona me nije uvredila - rekao je za kraj Šaban.

Foto: Printscreen

Autor: M. Đurović

#Aleksandra Radović

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

#Žiri

'