AKTUELNO

Glumica je priznala da je i sama bila žrtva nasilja.

Ekipa emisije "Premijera" bila je  Madlenijanumu gde se publici, između ostalih, poklonila i legendarna glumica Danica Maksimović. Pred kamerama Televizije Pink ova srpska glumica pričala je o karijeri, porodici, ali i temi koja u poslednje vreme sve češće potresa domaću javnost- porodičnom nasilju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam kako to može da se reši. Jedino da se, ne daj Bože, uvede, ne daj Bože kažem, jer ne bih volela da se tako rešavaju stvari, da se uvede smrtna kazna. Pa da se onda preispitaju svi oni koji pomisle da ženu maltretiraju, svoju porodicu, decu - rekla je Danica Maksimović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova glumica otkrila je da je ranije u toku života i sama bila žrtva nasilja.

Znate, ne mora to da bude fizičko nasilje samo, to može da bude i verbalno nasilje. Ali čovek se bori, morate da se borite, morate da se edukujete. Morate sebe da stavljate u situacije da razmišljate pozitivno, da izlazite iz tih nemogućih situacija. Morala sam i ja da izađem iz toga, to je odluka - iskrena je bila Danica.

O čemu je još govorila Danica Maksimović, kao i ostale najnovije priče iz života poznatih, pogledajte u emisiji "Premijera".

Pink.rs

#Danica Maksimović

#Premijera

#emisija

#glumica

'