AKTUELNO

I sama je bila svesna greške!

Luna Đogani sinoć je bila gost emisije "Zadruga - Narod pita", u kojoj je, očekivano, pričala o ljubavi sa Slobodanom Radanovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Sećam se, gledala sam snimke, i pričala njemu šta mi radimo. Ali niko ko nije bio tamo ne može da priča, tamo je sve mnogo pojačano, sve nerealno, u stvarnom životu ne bih nikad to uradila. Emocije tamo nisu mogle da se sakriju - rekla je Luna.

Voditelja Ognjena Nestorovića zanimalo je i da li bi ona takvo nešto osuđivala da je posmatrala sa strane:

Pa ne bih toliko osuđivala kao što ljudi osuđuju, pokušala bih da razumem zašto se to desilo. Sloba je to uradio jer je imao svoj razlog, da je bio srećan, ne bi, ja sam imala razlog, Kija je imala razlog što je ušla. Ja uvek tražim opravdanje. Da sam ubila čoveka manje bi me osuđivali. Ja neću da kažem da opravdam sebe 100 posto, a sad se osećam ovako jer krajnji ishod nije kakav sam ja mislila da će biti. Kad sam sedela pored njega i bila srećna, nije me zanimalo što sam bila "ljubavnica" - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna se osvrnula i na to što su njenu majku Anabelu prozivali da je napolju, tokom trajanja rijalitija, "vodila rat".

Mama od početka nije bila za to jer je on bio čovek oženjen i da mi je neko rekao "nemoj", ja svoje emocije ne bih mogla da smotam u džep, čovek je hteo da bude sa mnom - iskrena je bila blogerka.

Šta je još rekla pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'